SYARIKAT KAMI

Syarikat kami, Health Builders ditubuhkan pada tahun 1998. Ia diasaskan oleh tiga tokoh perniagaan berwibawa, Yang Berhromat Mulia Tengku Abdul Halim Al-Haj Ibni Almarhun Sultan Ibrahim, Yang Amat Mulia Dato’ Seri DiRaja Syed Razlan Jamalullail dan En. Kennedy Tan.

Health Builders menjalanikan perniagan ‘network marketing’ dan berdaftar sepenuhnya dengan KPDNKK dengan lesen No. AJL931076. Sejak lebih 17 tahun lalu, syarikat menerusi produk-produk hebat dan berkesan serta pelan perniagaan yang ringkas dan tidak menekan ahli-ahlinya, telah berjaya membantu ramai usahawan mencapai kekebasan kewangan yang hebat dan mungkin anda orang yang seterusnya.

Pihak syarikat terus komited menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik secara berterusan agar lebih ramai orang dapat menikmati hidup yang lebih mewah sama ada dari segi kewangan ataupun kesihatan. Hari ini, dimana syarikat sudah memasuki tahun ke-18 operasinya, diterajui oleh Yang Mulia Tengku Ariez Hazaril Tengku Abdul Halim sebagai Pengarah Eksekutif, Encik Kennedy Tan sebagai Pengarah Urusan dan Puan Mazliza Man sebagai Pengurus Ekeskutif.

Health Builders beroperasi di Bangunan Korporat/Ibu Pejabat yang terletak di 6-2 & 6-3, Blok A, Jln 2/114. Kuchai Business Centre, Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur.